Leo’yu yürüyen ölülerden kurtar!


Опубликовано

в

Время чтения < 1 минуты

Метки:

  • Привет! Меня зовут Аня. Я контент-менеджер Lingualeo. Создаю интересный контент для языкового обучения, вдохновляюсь культурами мира. Увлекаюсь фотографией и амигуруми. Enjoy

Cadılar bayramı yaklaşıyor. Bu, ürpertici yaratıkların uyandığı, yılın en ürkütücü zamanıdır — cadılar güçlerini birleştirir, ve büyücüler ve orman goblinleri av peşinde koşar.

Aslanımız Leo bunu tamamen unutmuş, biraz etrafa bakmaya karar vermiş ve ormanın en derin yerlerine dalmış. Ve bir grup kızgın ve çok aç zombiye rastlamış.

Aslan aslandır. O kadar çaresizce savaştı ki neredeyse hepsini yendi. Ancak en sinsi zombilerden biri, Leo’yu kuyruğundan ısırmayı ve ona korkunç bir zombi virüsü bulaştırmayı başardı.

Artık Leo’nun hayatı senin ellerinde.

Onu nasıl kurtarabiliriz?

Testteki 10 sorunun tamamını yanıtla. Her doğru cevap, Leo’yu iyileşmeye bir adım daha yaklaştıracak ve her yanlış cevap da ters etki yapacak. Görünüşünün nasıl değiştiğini izle ve sana bıraktığı ipuçlarına dikkat et.
Leo kendini daha iyi hissederse kazanırsın ve Premium’da %50 indirim senin olur!

Ama Leo iyileşemezse, zombilerin daha güçlü olduğu ortaya çıkar. Yine de bir teselli ödülü alırsın — Lingualeo Premium’da %25 indirim.

Önemli! Testi çözerek kazanacağın indirimi yalnızca 18 Ekim – 1 Kasım (dahil) arasında kullanabilirsin.

Bu arada, sadece en az 18 yaşındaysan zombilerle savaşabilirsin. Böylesine riskli bir savaşta sadece Leo değil, sen de incinebilirsin.

Кстати, прокачать лексику на английском языке поможет приложение LinguaLeo. Бесплатно устанавливайте на свой смартфон или регистрируйтесь на сайте. Даже 10-15 минут в день в игровой форме расширит ваш словарный запас.

Предсказание дня:

Подпишитесь на рассылку
от Lingualeo, и ваш английский поднимется на
high level





Нажимая на кнопку «отправить», вы принимаете политику обработки персональных данных
Регистрируйтесь на Lingualeo
Учите английский онлайн самостоятельно и бесплатно. Нас уже 23 миллиона

Реклама. Рекламодатель: ООО “Лингуалео”. Подробности на сайте https://lingualeo.com/ru

Другие статьи по теме

Один комментарий на ««Leo’yu yürüyen ölülerden kurtar!»»

  1. Аватар пользователя Pricebye
    Pricebye

    Lingualeo Premium’da büyük indirim için teşekkür ederiz