Урятуй Лео від бридких тварюк!


Опубликовано

в

Время чтения < 1 минуты

Метки:

  • Привет! Hello! 你好! Меня зовут Настя, и я создаю контент в Lingualeo. Люблю иностранные языки, восточную культуру и нескучный английский. Рада знакомству (.❛ ᴗ ❛.)

Ти чудово знаєш, що наприкінці жовтня все навколо зазнає впливу темних сил. Лео вирішив перевірити найпотаємніші стежки джунглів і випадково натрапив на збіговисько голодних зомбі.

Наш сміливий і спритний лев зміг утекти від нечисті, але одному з чудовиськ усе-таки вдалося вкусити царя джунглів і заразити його невідомим вірусом.

Тепер життя Лео у твоїх руках.

Як його врятувати?

Відповідай на запитання тесту. Кожна правильна відповідь покращуватиме стан лева, неправильна – погіршуватиме. Ти все зрозумієш по тому, як змінюватиметься стан Лео, і завдяки підказкам, які він тобі залишатиме.

Якщо після 10 запитань Лео почуватиметься краще, ніж зараз, ти виграєш. І отримаєш 70% знижки на Premium-передплату Lingualeo, щоб далі безстрашно підкорювати джунглі.

Якщо ж стан Лео не зміниться або погіршиться, значить, зомбі все-таки виявилися сильнішими. А тобі дістанеться втішний приз – 50% знижки на Premium-передплату Lingualeo.

Важливо! Пройти тест і скористатися знижкою можна лише з 22 жовтня по 2 листопада.

Ох так, боротися із зомбі можна, лише якщо тобі вже виповнилося 18 років. Інакше це може бути небезпечно не лише для Лео, а й для тебе.

Пройти тест!

Кстати, прокачать лексику на английском языке поможет приложение LinguaLeo. Бесплатно устанавливайте на свой смартфон или регистрируйтесь на сайте. Даже 10-15 минут в день в игровой форме расширит ваш словарный запас.

Предсказание дня:

Подпишитесь на рассылку
от Lingualeo, и ваш английский поднимется на
high level





Нажимая на кнопку «отправить», вы принимаете политику обработки персональных данных

Другие статьи по теме