Leo’yu yürüyen ölülerden kurtar!


Опубликовано

в

Метки:

Время чтения: < 1 минуты

Leo ormanın derinliklerinde gezinmeye karar verdi ve yanlışlıkla aç zombilerden oluşan bir sürüyle karşılaştı.

Cesur aslanımız zombilerden kaçmayı başardı, ama canavarlardan biri ormanın kralını ısırdı ve ona bilinmeyen bir virüs bulaştırdı.

Şimdi, Leo’nun hayatı senin ellerinde.

Onu nasıl kurtarabilirsin?

Testteki soruları yanıtlayarak. Her doğru yanıtın Leo’nun kendini daha iyi hissetmesini sağlayacak, her yanlış yanıt ise onun durumunu kötüleştirecek. Doğru yolda olduğunu anlayabilmen için Leo sana ipuçları bırakacak.

Eğer 10 sorudan sonra Leo kendini daha iyi hissetmeye başlarsa, tebrikler! Bu kazandığın anlamına geliyor ve ormanının her köşesini korkusuzca keşfedebilmen için Lingualeo Premium %70 indirim seni bekliyor.

Eğer Leo’nun durumunda bir düzelme olmazsa ya da durumu kötüleşirse, o zaman zombiler kazandı demektir. Teselli ödülü olarak Lingualeo Premium %50 indirim alacaksın.

Bu teklif yalnızca kısa bir süre için geçerli! 22 Ekim –  2 Kasım tarihleri arasında testi alabilir ve indirimden faydalanabilirsin.

Ayrıca, zombilerle savaşabilmek için 18 yaşından büyük olmalısın. Aksi takdirde bu hem sen hem de Leo için çok tehlikeli olabilir.

Testi al!

Кстати, прокачать лексику на английском языке поможет приложение LinguaLeo. Бесплатно устанавливайте на свой смартфон или регистрируйтесь на сайте. Даже 10-15 минут в день в игровой форме расширит ваш словарный запас.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Optimized with PageSpeed Ninja