üçüncü kelime


Опубликовано

в

Время чтения < 1 минуты

Метки:

  • Привет! Hello! 你好! Меня зовут Настя, и я создаю контент в Lingualeo. Люблю иностранные языки, восточную культуру и нескучный английский. Рада знакомству (.❛ ᴗ ❛.)

İlk harf:

Bu kıvırcık tüylü yaratık klonlanan ilk memeli idi. Deney İskoçya’da gerçekleştirildi. İlk operasyondan sonra dünyanın en ünlü koyunu 6 yıl yaşadı ve 6 kuzu doğurdu. Bu koyunun adı neydi?

İkinci harf:

Sahibinin vefatının ardından dokuz yıl boyunca her gün aynı saatte tren istasyonuna gidip sahibinin dönmesini bekleyen köpekle ilgili dokunaklı bir hikaye var. Bu hikaye herkesi etkiliyor. Bu azimli köpeğin cinsi nedir?

Üçüncü harf:

İki hayvan arasındaki rekabeti anlatan bu ünlü çizgi filmin çoğu bölümü ana karakterleri arasındaki şiddet ve kabalık tasvirlerinden ötürü eleştirilere maruz kalmıştı. Buna rağmen, bu çizgi film serisi en iyi kısa animasyon dalında 7 Oscar ödülü kazandı.

Dördüncü harf:

Cüceliği ve diş yapısı ile meşhur olan ve internette ünlü olan huysuz kedi’yi (Grumpy Cat) birçok insan tanır. Ama herkes onun gerçek ismini bilmez. Bu kedinin gerçek ismi nedir?

Beşinci harf:

Kanarya Adaları’ndaki Tenerife Adası’nda bulunan bu papağan bölümü, uzun bir süre önce, 1972’de inşa edilmiştir. Fikrin sahibi papağanları çok seven Wolfgang Kiessling’dir. Şu anda parkın boyutu 13.5 hektardan fazladır ve 4000’den fazla çeşit ile dünyanın en büyük papağan nüfusuna ev sahipliği yapmaktadır.

 

Leo 6 gün boyunca sitede seni bekleyecek. Sorular ve promosyon kodları 3 Aralık günü saat 23:59’a kadar geçerli olacak. Kodları etkinleştirmek için bu linki kullanabilirsin. Kodu etkinleştirdikten sonra 4 gün boyunca indirimini uygulayabilirsin.

 

İlk kelime – %35 indirimli IELTS ACADEMIC

ilk sözcük

 

 

İkinci kelime – 3 gün ücretsiz Premium Üyelik

ikinci kelime

 

Dördüncü kelime – Herhangi bir üründe %35 indirim

dördüncü kelime

Кстати, прокачать лексику на английском языке поможет приложение LinguaLeo. Бесплатно устанавливайте на свой смартфон или регистрируйтесь на сайте. Даже 10-15 минут в день в игровой форме расширит ваш словарный запас.

Предсказание дня:

Подпишитесь на рассылку
от Lingualeo, и ваш английский поднимется на
high level





Нажимая на кнопку «отправить», вы принимаете политику обработки персональных данных
Регистрируйтесь на Lingualeo
Учите английский онлайн самостоятельно и бесплатно. Нас уже 23 миллиона

Реклама. Рекламодатель: ООО “Лингуалео”. Подробности на сайте https://lingualeo.com/ru

Другие статьи по теме