ilk sözcük


Опубликовано

в

Время чтения < 1 минуты

Метки:

  • Привет! Hello! 你好! Меня зовут Настя, и я создаю контент в Lingualeo. Люблю иностранные языки, восточную культуру и нескучный английский. Рада знакомству (.❛ ᴗ ❛.)

İlk harf:

Kendi ülkesinde, bu hayvana gerçek bir tehdit gözüyle bakılır. Yoluna çıkan her türlü bitkiyi yer ve binaları cephelerini mahveder. Ancak bazı evlerde çok sevilir ve adeta bir evcil hayvandır. Meyve ve sebze yemeyi sever, ve sen tatildeyken tüm evini yapış yapış sümükle kaplayabilir 🙂

İkinci harf:

Bu kıvırcık tüylü yaratık klonlanan ilk memeli idi. Deney İskoçya’da gerçekleştirildi. İlk operasyondan sonra dünyanın en ünlü koyunu 6 yıl yaşadı ve 6 kuzu doğurdu. Bu koyunun adı neydi?

Üçünü harf:

Evcil bir toynaklı hayvanın cüce versiyonu olan bu hayvan diğer hayvanların seslerini ve ses tonlarını taklit edebilir. Eğer bu homurtulu dostun bir köpeğin yanında yaşıyor ise, bir gün havladığını duyarsan hiç şaşırma.

Dördüncü harf:

Cesur, sadık, akıllı — bunlar Daksund ve Galler Korgisinin karşımı olan bu köpek cinsinin başlıca özellikleri. İlk defa Kraliçe II. Elizabeth’in sarayında, kraliçenin Dasund cinsi köpeği ile Pembrok Galler Corgi cinsi köpeğinin çiftleşmesinden doğarak karşımıza çıktılar. Bu köpek cinsinin adı nedir?

Beşinci harf:

Dünyada dil rengi siyah olan tek köpek cinsi.

 

Leo 6 gün boyunca sitede seni bekleyecek. Sorular ve promosyon kodları 3 Aralık günü saat 23:59’a kadar geçerli olacak. Kodları etkinleştirmek için bu linki kullanabilirsin. Kodu etkinleştirdikten sonra 4 gün boyunca indirimini uygulayabilirsin.

 

 

 

 

İkinci kelime – 3 gün ücretsiz Premium Üyelik

ikinci kelime

Üçüncü kelime – 12 aylık Lingualeo Premium’da %35 indirim

üçüncü kelime

Dördüncü kelime – Herhangi bir üründe %35 indirim

dördüncü kelime

Кстати, прокачать лексику на английском языке поможет приложение LinguaLeo. Бесплатно устанавливайте на свой смартфон или регистрируйтесь на сайте. Даже 10-15 минут в день в игровой форме расширит ваш словарный запас.

Предсказание дня:

Подпишитесь на рассылку
от Lingualeo, и ваш английский поднимется на
high level





Нажимая на кнопку «отправить», вы принимаете политику обработки персональных данных
Регистрируйтесь на Lingualeo
Учите английский онлайн самостоятельно и бесплатно. Нас уже 23 миллиона

Реклама. Рекламодатель: ООО “Лингуалео”. Подробности на сайте https://lingualeo.com/ru

Другие статьи по теме